Sosiaalinen media on tällä hetkellä kuuminta hottia, joten aion paneutua hieman eri kanavien luomiin mahdollisuuksiin. Minulle, kuten varmasti monelle muullekkin, Facebook on tutuin sovellus. Kyseinen sovellus on ollut pinnalla jo tovin, joten tästä syystä se on muodostunut turvalliseksi. Toinen minulle tuttu sovellus on Instagram-kuvapalvelu.

Lyhyesti Facebookista. Kuvailisin Facebookia monipuoliseksi ja selkeäksi sekä mikä parasta ilmaiseksi! Facebook sovelluksena luo paljon mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Ah, mikä ihana ja helppo tapa pitää yhteyttä ulkomailla asuviin ystäviin ja sukulaisiin sekä selata paikallisia kirppiksiä. Yritykselle Facebook on muodustunut tehokkaaksi ja joustavaksi viestintävälineeksi. Sovellus mahdollistaa niin päivitysten, kuvien kuin videoidenkin julkaisemisen, joten sitä voidaan pitää näppäränä viestintä- ja markkinointivälineenä.

Instagramia luonnehdin mahtavaksi kuvakirjastoksi, jossa ilman sen kummempaa sanoitusta, saat asiasi tuotua julki kuvalla. Suosin itse kovasti tätä sovellusta! Instagramin tultua suositummaksi on huomattavissa yritysten lisääntyminen sen käyttäjiksi. Jokseenkin minulla on tunne, että kyseisen sovelluksen täyttä potentiaalisuutta yritysten näkövinkkelistä ei ole vielä löydetty tai saavutettu. Tavat, joilla yritykset sovellusta hyödyntävät, ovat näin kuluttajan näkökulmasta hyvinkin samanlaisia. Vielä.

Tällä hetkellä yhtenä trendikkäänä viestintäkanavana voidaan pitää myös LinkedIn-sovellusta. Minulle henkilökohtaisesti tämä sovellus on uusi tuttavuus ja tutustuakseni siihen olen luonut sinne profiilin. Tutustuminen olisi hieman haastaavaa ilman niitä. Ensimmäisenä mieleeni juolahtaa "wau"! Mahtava sovellus verkostoitumiseen työelämän näkökulmasta. Sovellus luo mahdollisuuksia verkostoitumiseen, työnhakuun ja erilaiseen viestintään. Jotta sovelluksesta on mahdollista saada irti kaikki sen mahdollistama potentiaalisuus ja hyöty, on ensiarvoisen tärkeää tutkia ja perehtyä, miten saada tarvittavat asetukset tätä puoltavaksi. LinkedIn on osa tulevaisuutta! Go for it and smile!